Pizza Escarole (Ciasto Escarole-Włoskie)

Pizza Escarole (Ciasto Escarole-Włoskie)
Przepis Pizzan Escarole (ciasto Escarole - włoski) jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 45 minut i zdecydowanie jest super pescatarian opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 558 kalorii, 17g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, anchois, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Escarole Włoski Styl, Pizza Escarole, oraz Pizza Escarole dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia25
Magazyn