Pizza Emilia z kiełbasą, pieczarkami i czerwoną papryką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kiełbasy Emilii, grzybów i Pizzana z czerwoną papryką. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 1660 kalorii, 82g białka, oraz 84g tłuszczu. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz parmigiano-reggiano, liście 2, pieczoną paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Spróbuj Pizza z kiełbasą, pieprzem i pieczarkami, Pizza Z Kiełbasą, Pieprzem I Grzybami, oraz Pizza z pieprzem i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób ciasto: rano dnia, w którym chcesz zrobić pizzę na obiad, Utwórz gąbkę: w misce miksera stojącego rozpuść drożdże w 1 szklance minus 1 łyżka. zimnej wody z kranu, następnie wymieszać w 1 1/2 szklanki mąki. Przykryć i odstawić, 3 do 4 godzin.
Po południu wymieszaj sól z biszkoptem, a następnie pozostaw 1 szklankę mąki. Przymocuj hak do ciasta i ugniataj 25 do 30 minut.
Niech ciasto odpocząć, pokryte, 30 minut. Podzielić na pół i uformować na 2 kulki. Ustaw kulki na gładkiej, czystej powierzchni i przykryj je odwróconą miską o grubości co najmniej 10 cali. średnicy.
Odstawić w ciepłe miejsce, aż nadęty i około dwa razy ich pierwotny rozmiar, 3 do 4 godzin.
Rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać grzyby i sól. Gotować grzyby, aż ich płyn prawie całkowicie odparuje. Czosnek wymieszać, gotować 1 minutę i zdjąć z ognia.
Usuń łodygi, żeberka, nasiona i skórki z papryki i pokrój miąższ na 1/4 cala. paski.
Zrobić sos: czosnek zmielić, a następnie przetrzeć płaską stroną noża szefa kuchni na pastę. Miąższ pomidory z młynkiem spożywczym lub maszynką do jedzenia (użyj ostrza rozdrabniacza) i przenieś do miski. Wymieszać z solą, czosnkiem, olejem i majerankiem.
Godzinę przed obiadem Ustaw kamień do pieczenia na środkowym stojaku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 550 lub tak gorący, jak twój piekarnik.
Około 10 minut przed gotowym do jedzenia, odkurzyć 1 kulkę ciasta i drewnianą skórkę obficie mąką. Opuszkami palców wklep piłkę w dysk, pozostawiając nietkniętą obręcz. Rozciągnij Obwód dysku kciukami pod obręczą, a następnie udekoruj ciasto na plecach rąk. Obróć i rozciągnij ciasto na 12-in. okrąg, a następnie połóż go na mąki Skórki. (Za pomocą wałka do ciasta zrujnuje obręcz i spłaszczyć pęcherzyki powietrza, które dają skorupę jego wzrost.) Ten proces wymaga praktyki, więc powinieneś podwoić przepis na ciasto, jeśli jest to twój pierwszy raz.
Par-piec pizzę: nakłuć centrum rozpakowanego ciasta szybko widelcem i przesuń na kamień w gładkim, płynnym ruchu.
Piec 2 minuty, a następnie wyciągnąć skórką do pizzy.
Szybko dodajemy dodatki, aby ciasto nie przylepiało się do skórki. (Podczas pracy, przesuń ciasto tam iz powrotem co minutę lub tak z szybkim szarpnięciem skórki, aby zapobiec przyklejeniu; jeśli tak, podnieś ciasto i posypać więcej mąki pod spodem, a następnie szarpnąć ponownie.) Po pierwsze, posypać połowę każdego rodzaju mozzarelli na pizzę. Następnie uwolnij swój wewnętrzny Jackson Pollock, łyżki połowę sosu na pizzy z ruchem flicking.
Dodać połowę pieczonej papryki, pieczarki i kiełbasę. Zmielić na czarnym pieprzu do smaku.
Przesuń pizzę na kamień, a następnie piec 8 do 10 minut lub do momentu, gdy skórka będzie puszysta i złocista. Wyjąć ze skórką, zetrzeć na Parmigiano-reggiano i rozsypać na wierzchu rozdarte liście bazylii.
Skropić olejem i dokopać. Powtórzyć z pozostałym ciastem i składnikami.
Do przodu: ciasto można uformować w kulki (krok
i schłodzone przez noc, ustawione na blasze do pieczenia i szczelnie przykryte folią lub zamrożone na okres do 2 tygodni (przed rozciągnięciem niech osiągnie temperaturę pokojową).
* Znajdź w lokalnym supermarkecie w sekcji lodówka obok serów i masła.