Pizza deserowa Bobby Flay
Bobby Flay ' s deser Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2917 kalorii, 58g białka, oraz 180 g tłuszczu każdy. Na $9.25 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz śliwki, olej canolan, ser mascarpone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bobby Flay ' s Margherita Pizza, Blackberry Shakes (Bobby Flay), oraz Bobby Flay ' s Fra Diavolo Jambalaya dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Przygotować grill do bezpośredniego i pośredniego gotowania.
Gdy grill jest gorący (możesz trzymać ręce o cal nad rusztami przez nie więcej niż 2 sekundy), rozciągnij i uformuj ciasto w 12-calową rundę na płaskiej powierzchni.
Umyj wierzch olejem i wrzuć na grilla, od strony oleju w dół. Gotować, aż dno będzie złoty kolor, 1 minuta. Sprawdź dno ciasta, aby zobaczyć, czy jest coraz rumiane. Jeśli jest z jednej strony, ale nie z drugiej, użyj szpatułki lub szczypiec, aby obrócić ciasto o 90 stopni i gotować przez kolejną minutę. Jeśli nadal nie zaczyna się brązowieć, przykryj grill i kontynuuj gotowanie przez minutę, aż spód równomiernie się zarumienił. (Powinno to zająć tylko kilka minut, jeśli masz gorący grill.) Wierzch ciasta na pizzę również zacznie bulgotać kieszeniami powietrznymi.
Gdy ciasto pizzy rumiane na dole, odwróć i grill, aż złoty kolor i ciasto jest po prostu firma, jeszcze minutę lub tak.
Wyjąć na patelnię z prześcieradłem. Przykryj grill, aby zachował ciepło na następny krok.
Połącz ser mascarpone z miodem. Mascarpone rozsmarować na pizzy i rozsypać śliwkowe kliny i jagody na wierzchu.
Połóż pizzę na patelni z powrotem na grillu, zamknij pokrywę i gotuj, aby ogrzać owoce, około 2 minut. Pył z cukrem cukierniczym i podawać natychmiast.