Pizza Deep-Dish z włoską kiełbasą i brokułami Rabe

Pizza Deep-Dish z włoską kiełbasą i brokułami Rabe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać głębokie danie pizzy z włoską kiełbasą i brokułami Rabe spróbować. Jedna porcja zawiera 4215 kalorii, 147g białka, oraz 253g tłuszczu. Na 10,18 zł za porcję, ten przepis okładki 86% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jeśli masz sól i pieprz, liście oregano, sos pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako drogie danie główne. 48 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Pizza Deep-Dish z włoską kiełbasą i brokułami Rabe, Włoska Kiełbasa Deep Dish Pizza, oraz Pizza Z Kiełbasą W Głębokim Naczyniu.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia, dodać brokuły rabe i blanszować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Spuścić w durszlaku i przepuścić zimną wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
3
Ponownie dobrze spuścić i wycisnąć nadmiar płynu.
4
Rozgrzać 2 łyżki oleju, płatki chili i czosnek w dużej patelni saute na średnim ogniu i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać brokuły rabe, sól i pieprz i gotować, aż lekko miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Brokuł RabeBrokuł Rabe
6
W oddzielnej dużej patelni saute podgrzej pozostałe 2 łyżki oleju na dużym ogniu, aż olej zacznie migotać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać linki kiełbasy i za pomocą drewnianej łyżki, delikatnie rozbić mięso na grube kawałki. Gotować na złoty kolor. (Nie trzeba gotować całą drogę, ponieważ będzie nadal gotować w piekarniku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Linki Do KiełbasLinki Do Kiełbas
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PiekarnikPiekarnik
8
Połączyć kiełbasę i brokuły rabe i ostudzić lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
KiełbasaKiełbasa
9
Rozgrzać olej w średnim rondlu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
Dodać czosnek i gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
11
Dodaj pomidory i oregano, doprowadzić do wrzenia i gotować, aż mieszanina zgęstnieje, o 15 protokół. Wymieszać z bazylią i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
BazyliaBazylia
12
Lekko ostudzić.
13
Drożdże i wodę rozpuścić w misce miksera wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Dodać oleje i mieszać przez 30 sekund.
15
Dodać mąkę kukurydzianą, 3 szklanki mąki i soli isiecie przez 5 minut. Przełącz na hak do ciasta i wymieszaj w pozostałych 2 1/2 szklanek mąki i zagniataj, używając haka do ciasta przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
16
Dodać masło i ugniatać do momentu włączenia. Ciasto jest bardzo wilgotne ciasto, więc nie dodawać więcej mąki, chyba że absolutnie potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
17
Umieść ciasto w dużej misce lekko naoliwione olejem roślinnym, przykryj folią lub czystymi ręcznikami kuchennymi i pozostaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż podwoi się rozmiar, około 45 minut. Dziurkować ciasto i ponownie pozostawić do podwojenia wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
CiastoCiasto
PunchPunch
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
18
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
19
Umieść 2 kamienie do pizzy w piekarniku, aby również rozgrzać. Obficie oil 2 (9 lub 10-calowy) deep dish Pie patelnie z oliwą z oliwek (około 2 łyżki na każdą patelnię).
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kamień Do PizzyKamień Do Pizzy
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
20
Ciasto podzielić na pół i lekko docisnąć na blacie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
21
Umieść ciasto w przygotowanych patelniach i wypchnij, aby przykryć dno i stronę patelni. (Jeśli korzystasz z 9-calowych patelni, uszczypnij 2-calową kulkę z każdego ciasta, aby lepiej dopasować.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
22
Połącz ser w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
23
Umieść połowę sera na dnie każdej skórki z ciasta. Nadzienie z kiełbasy podzielić na ser, a następnie na wierzch z pozostałym serem, mocno poklepując ser po nadzieniu. Łyżka trochę sosu na wierzchu sera, aby całkowicie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
KiełbasaKiełbasa
SerSer
SOSSOS
24
Umieść patelnie w piekarniku na kamieniach do pizzy i piec w piekarniku do złotego koloru, o 40 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kamień Do PizzyKamień Do Pizzy
PiekarnikPiekarnik
25
Wyjąć z piekarnika i posypać wierzch parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
26
Pozostaw pizzę na blasze do pieczenia przez 5 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia

Składniki

1duża pęczkabrokuły rabe, umyte i grubo posiekanebrokuły rabe, umyte i grubo posiekane907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepomidory śliwkowe grubo posiekane, bez sokupomidory śliwkowe grubo posiekane, bez soku1Średnia żółta cebula, posiekanamąka uniwersalnamąka uniwersalna227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeser fontina, grubo startyser fontina, grubo starty22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudrobno posiekane liście świeżej bazyliidrobno posiekane liście świeżej bazylii2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany3goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeogniwa gorącej włoskiej kiełbasy, osłonki usunięteogniwa gorącej włoskiej kiełbasy, osłonki usunięte4Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek, plus więcej oliwy z patelnioliwa z oliwek, plus więcej oliwy z patelni22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina42 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina2Batoniki toffi Heathdrobno posiekane świeże liście oreganodrobno posiekane świeże liście oregano1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty Parmigiano-Reggianoświeżo starty Parmigiano-Reggiano227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepostarzany provolone, grubo startypostarzany provolone, grubo starty0Batoniki toffi Heathczerwone płatki chiliczerwone płatki chili2krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz2krewetki i żyłkiSos PomidorowySos Pomidorowy42 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło niesolone, lekko zmiękczonemasło niesolone, lekko zmiękczone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciepła woda (90 stopni F)ciepła woda (90 stopni F)2Pakietydrożdże suche szybkoschnącedrożdże suche szybkoschnące1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka kukurydziana żółtamąka kukurydziana żółta
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn