Pizza Deep-Dish z włoską kiełbasą i brokułami Rabe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać głębokie danie pizzy z włoską kiełbasą i brokułami Rabe spróbować. Jedna porcja zawiera 4215 kalorii, 147g białka, oraz 253g tłuszczu. Na 10,18 zł za porcję, ten przepis okładki 86% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jeśli masz sól i pieprz, liście oregano, sos pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako drogie danie główne. 48 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Pizza Deep-Dish z włoską kiełbasą i brokułami Rabe, Włoska Kiełbasa Deep Dish Pizza, oraz Pizza Z Kiełbasą W Głębokim Naczyniu.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia, dodać brokuły rabe i blanszować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł Rabe
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Spuścić w durszlaku i przepuścić zimną wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
3
Ponownie dobrze spuścić i wycisnąć nadmiar płynu.
4
Rozgrzać 2 łyżki oleju, płatki chili i czosnek w dużej patelni saute na średnim ogniu i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Czosnek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać brokuły rabe, sól i pieprz i gotować, aż lekko miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Brokuł Rabe
6
W oddzielnej dużej patelni saute podgrzej pozostałe 2 łyżki oleju na dużym ogniu, aż olej zacznie migotać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodać linki kiełbasy i za pomocą drewnianej łyżki, delikatnie rozbić mięso na grube kawałki. Gotować na złoty kolor. (Nie trzeba gotować całą drogę, ponieważ będzie nadal gotować w piekarniku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Linki Do Kiełbas
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
Piekarnik
8
Połączyć kiełbasę i brokuły rabe i ostudzić lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł Rabe
Kiełbasa
9
Rozgrzać olej w średnim rondlu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
10
Dodać czosnek i gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
11
Dodaj pomidory i oregano, doprowadzić do wrzenia i gotować, aż mieszanina zgęstnieje, o 15 protokół. Wymieszać z bazylią i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Bazylia
12
Lekko ostudzić.
13
Drożdże i wodę rozpuścić w misce miksera wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Drożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
14
Dodać oleje i mieszać przez 30 sekund.
15
Dodać mąkę kukurydzianą, 3 szklanki mąki i soli isiecie przez 5 minut. Przełącz na hak do ciasta i wymieszaj w pozostałych 2 1/2 szklanek mąki i zagniataj, używając haka do ciasta przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Sól
16
Dodać masło i ugniatać do momentu włączenia. Ciasto jest bardzo wilgotne ciasto, więc nie dodawać więcej mąki, chyba że absolutnie potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Ciasto
Mąka Uniwersalna
17
Umieść ciasto w dużej misce lekko naoliwione olejem roślinnym, przykryj folią lub czystymi ręcznikami kuchennymi i pozostaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż podwoi się rozmiar, około 45 minut. Dziurkować ciasto i ponownie pozostawić do podwojenia wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Ciasto
Punch
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Kuchenne
Folia Foliowa
Cukierki Peachie-o
18
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
19
Umieść 2 kamienie do pizzy w piekarniku, aby również rozgrzać. Obficie oil 2 (9 lub 10-calowy) deep dish Pie patelnie z oliwą z oliwek (około 2 łyżki na każdą patelnię).
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kamień Do Pizzy
Piekarnik
Patelnia
20
Ciasto podzielić na pół i lekko docisnąć na blacie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
21
Umieść ciasto w przygotowanych patelniach i wypchnij, aby przykryć dno i stronę patelni. (Jeśli korzystasz z 9-calowych patelni, uszczypnij 2-calową kulkę z każdego ciasta, aby lepiej dopasować.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
22
Połącz ser w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
23
Umieść połowę sera na dnie każdej skórki z ciasta. Nadzienie z kiełbasy podzielić na ser, a następnie na wierzch z pozostałym serem, mocno poklepując ser po nadzieniu. Łyżka trochę sosu na wierzchu sera, aby całkowicie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Kiełbasa
Ser
SOS
24
Umieść patelnie w piekarniku na kamieniach do pizzy i piec w piekarniku do złotego koloru, o 40 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kamień Do Pizzy
Piekarnik
25
Wyjąć z piekarnika i posypać wierzch parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
26
Pozostaw pizzę na blasze do pieczenia przez 5 minut przed krojeniem.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.