Pizza Carbonara

Pizza Carbonara
Carbonara Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 409 kalorii, 15g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz odtłuszczone mleko, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ciasto na pizzę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza Carbonara, Pizza Carbonara, oraz Przystawka Carbonara Pizzan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika na najniższej pozycji i rozgrzej do 260°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 14-calową okrągłą masę. Obficie posypać blachę do pieczenia mąką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Umieścić ciasto na arkuszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Piec do wyschnięcia ciasta, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Rozgrzać olej na patelni na średnim-wysokim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Trzepaczka w 1 1/2 łyżki. mąka i pieprz. Gotować do bulgotania, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Ubić w mleku, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, ubijając, aż zgęstnieje, o 2 protokół. Wymieszać z parmezanem i groszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
MlekoMleko
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Mieszanka łyżka na skorupie, pozostawiając granicę 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
9
Piec, aż skorupa jest chrupiące i topping jest bulgotanie, o 5 protokół. Top z prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Pokroić na 8 plastrów.
11
Serw.
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn