Pizza Caprese z chrupiącą pancettą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 96 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 190 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, mączkę kukurydzianą, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Karmelizowana cebula i chrupiąca Pizza Pancetta, Szparagi z chrupiącą pancettą, oraz Muszelki z chrupiącym Pancettanem i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 12-calową okrągłą patelnię do pizzy sprayem do gotowania; posyp mąką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Mąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pizzy
Piekarnik
2
W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick, włoskie przyprawy, gorącą wodę i olej, aż do miękkich form ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Włoska
Mieszanka Do Pieczenia
Ciasto
Woda
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieścić na powierzchni lekko posypane dodatkowym Bisquick mix; ugniatać, aż będzie gładka. Naciśnij ciasto na patelni do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do Pieczenia
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pizzy
4
Piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Rozłóż pesto na ciepłej skórce. Ułóż pomidory i mozzarellę w kółko na pesto, nakładając plastry pomidora i sera.