Piwo poobijane ryby z frytkami

Piwo poobijane ryby z frytkami
Piwo poobijane ryba z frytkami może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 2,77 zł za porcję. To danie główne ma 232 kalorie, 30g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz piwo, filety z dorsza, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć zwykłą mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Piwo poobijane ryby z frytkami, Ryba z frytkami po piwie, oraz Beer Battered Fish' N ' Chips dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia50
Magazyn