Piwo bitej ryby z frytkami jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 560 kalorii, 42g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na $3.55 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dość drogie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. 30 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia ziemniaków, czosnek w proszku, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 92%. Spróbuj Piwo poobijane ryby z frytkami, Beer Battered Fish' N ' Chips, oraz Ryba z frytkami po piwie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W holenderskim piecu rozgrzać olej do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Smażyć ziemniaki na złoty kolor, około 10 minut usuwając łyżką szczelinową lub pająkiem. Przytrzymaj w niskim piekarniku, aby utrzymać ciepło podczas gotowania ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
1
W dużej misce wlej 1 butelkę piwa. Przesiać 1 1/2 szklanki mąki do miski, ubijając delikatnie, aż tylko połączone, mieszać w domu przyprawy. Rybę osuszyć i doprawić z obu stron solą i pieprzem, a rybę zalać w cieście piwnym. Zagrzebać kawałki ryby w 1/2 szklanki pozostałej mąki i przesunąć do oleju jako powlekane. Smażyć rybę, często obracając się, aż do głębokiego złota i gotowane przez, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przełożyć do wyłożonej papierowym ręcznikiem blachy do pieczenia i ogrzać w piekarniku. Smażyć pozostałe ryby w partiach, zwracając olej do 375 stopni F między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Podawać rybę z frytkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, Podgrzewany
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.