Piwo poobijane ryby z frytkami
Piwo bitej ryby z frytkami jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 560 kalorii, 42g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na $3.55 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dość drogie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. 30 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia ziemniaków, czosnek w proszku, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 92%. Spróbuj Piwo poobijane ryby z frytkami, Beer Battered Fish' N ' Chips, oraz Ryba z frytkami po piwie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piecu rozgrzać olej do 375 stopni F.
Smażyć ziemniaki na złoty kolor, około 10 minut usuwając łyżką szczelinową lub pająkiem. Przytrzymaj w niskim piekarniku, aby utrzymać ciepło podczas gotowania ryby.
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni F.
W dużej misce wlej 1 butelkę piwa. Przesiać 1 1/2 szklanki mąki do miski, ubijając delikatnie, aż tylko połączone, mieszać w domu przyprawy. Rybę osuszyć i doprawić z obu stron solą i pieprzem, a rybę zalać w cieście piwnym. Zagrzebać kawałki ryby w 1/2 szklanki pozostałej mąki i przesunąć do oleju jako powlekane. Smażyć rybę, często obracając się, aż do głębokiego złota i gotowane przez, 4 do 5 minut.
Przełożyć do wyłożonej papierowym ręcznikiem blachy do pieczenia i ogrzać w piekarniku. Smażyć pozostałe ryby w partiach, zwracając olej do 375 stopni F między partiami.
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.