Piwo, imbir i czosnek duszony mostek jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.14 za porcję. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 38g białka, oraz 23G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, cynamon, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chile I Piwo Duszony Mostek, Piwo-duszony mostek z cebulą, oraz Duszony mostek piwny z marchewką i pasternakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Rozgrzać olej w dużym, żaroodpornym piecu holenderskim na średnim ogniu, aż się połysk. Doprawić mostek solą i pieprzem z obu stron, a następnie dodać mięso do garnka. Brązowy ze wszystkich stron, w sumie około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4
Wyjąć z garnka i odstawić na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Zmniejszyć ogień do średniego i dodać laskę cynamonu, goździki i strąki kardamonu; powinny skwierczeć w kontakcie z olejem w garnku. Gdy zaczną uwalniać swój aromat (mniej niż 1 minuta), dodaj cebulę i pastę imbirowo-czosnkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Czosnkowa Imbirowa
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Kardamon
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Posypać odrobiną soli, aby pomóc im uwolnić wilgoć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Do Obramowania Szkła
7
Saute, aż zmiękną i włączyć złoty, o 10 protokół.
8
Wymieszaj cukier i piwo do garnka, skrobając wszelkie kawałki, które mogły przykleić się do dna. Ostrożnie, używając szczypiec, zwróć mostek do garnka. Następnie dodać tyle bulionu, aby doprowadzić płyn do połowy mostka, około 1 szklanki. Doprowadzić płyn do wrzenia, wyłączyć ogień, przykryć i przenieść do piekarnika, gdzie będzie gotować się przez 3 godziny, aż będzie bardzo miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina Wieprzowa
9
Zdejmij pokrywkę w ciągu ostatnich pół godziny gotowania, aby zmniejszyć płyn.
10
Kiedy będziesz gotowy do podania, sprawdź SOS. Wymieszać z octem jabłkowym. Jeśli jest zbyt gęsty, nie bój się dodać trochę wody, aby go rozrzedzić. Jeśli jest zbyt cienki, zmniejsz go na płycie kuchennej. Smak przypraw; w zależności od marki bulionu, którego użyłeś, możesz dodać trochę więcej soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
11
Podczas krojenia mostek, pamiętaj, aby pokroić w poprzek ziarna, w ten sposób dostaniesz najbardziej delikatne kawałki mięsa. Łyżka trochę sosu na górze i cieszyć się kawałek mostka nieba!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12
Wrzuć czosnek, imbir i olej rzepakowy do mini - robot kuchenny i puść, aż utworzy pół-gładką pastę. Nadal będą tam malutkie kawałki, ale ogólnie powinno to przypominać pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
13
Zapisz to, czego nie używasz, w małym szklanym słoiku; powinno wystarczyć w lodówce na 2 do 3 tygodni. To pyszny dodatek do marynat, sosów do makaronów, sosów do smażenia, przepisów na powolną kuchenkę, sosu itp. Zawsze mieliśmy słoik takich rzeczy w lodówce, kiedy dorastaliśmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem