Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Pita nadziewaną Tabbouleh i odłamkami Fetan. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 17g tłuszczu i w sumie 332 kalorie. Ten wegetariański przepis lacto ovo serwuje 8 i kosztuje 2,37 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Foodnetwork wymaga liści mięty, pietruszki o płaskich liściach, pomidorków koktajlowych i ogórka szklarniowego. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie middl eastern. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 69%, co jest całkiem niezłe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Buraczany wegetariański Burger faszerowany Pita z bitą fetą, Quinoa Tabbouleh z fetą, oraz Tabbouleh z fasolą i fetą.
Instrukcje
1
Bulgur przełożyć do dużej miski, zalać wrzątkiem i dodać sok z cytryny, oliwę i 1 1/2 łyżeczki soli. Wymieszaj, a następnie odstaw w temperaturze pokojowej na około godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Bulgur
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodaj szalotki, miętę, pietruszkę, ogórek, pomidory, 2 łyżeczki soli i pieprz; dobrze wymieszaj. Dopraw do smaku i podawaj lub przykryj i wstaw do lodówki. Smak poprawi się, jeśli tabbouleh usiądzie przez kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
Gałązki Kopru Włoskiego
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Włóż tabbouleh i fetę do pieczywa pita.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej