Pistacjowo-inkrustowany Stojak jagnięcy
Pistacjowo inkrustowany Stojak jagnięciny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 545 kalorii, 31g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.66 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz codzienny chleb, musztardę dijon, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pistacje można śledzić to danie główne z Jeżyna Chmurka ciasto z pistacjami jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Malinowy Balsamiczny I Orzechowy Inkrustowany Stelaż Jagnięcy, Blue Corn Tortillan inkrustowany stelaż jagnięcy z Chrzanowymi puree ziemniaczanym i szparagami balsamicznymi, oraz Regał z jagnięciną wędzony pistacjowy.
Instrukcje
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub do momentu, gdy Gruba okruchy utworzą się, aby odmierzyć około 1 1/4 szklanki.
Połączyć bułkę tartą, orzechy, skórkę, natkę pietruszki, sok i 1/2 łyżeczki soli w małej misce.
Połącz szczypiorek, miętę, musztardę i czosnek w małej misce.
Jagnięcinę posypać 1/4 łyżeczki soli.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj stojaki jagnięce; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Rozłóż połowę mieszanki musztardy na mięsistej części każdego stojaka jagnięcego. Dokładnie wkleić połowę mieszaniny bułki tartej w mieszaninę musztardy na każdym stojaku jagnięcym.
Umieścić jagnięcinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 425 przez 35 minut lub do czasu, aż termometr mięsa zarejestruje 140 (średnio Rzadki) do 155 (średnio).
Na talerzu ułożyć jagnięcinę; przykryć folią.
Odstawić na 10 minut przed podaniem (temperatura wzrośnie o 5 po odstawieniu). Każdy stelaż pokroić na 4 kawałki (2 żeberka na sztukę).
Dekoruj gałązkami mięty, w razie potrzeby.