Pistacjowo-Czekoladowe Chipsy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj pistacjowych chipsów z ciemnej czekolady. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, curry, białko jaja, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gorzka Czekolada Pistacjowa Toffi, Trufle Z Gorzkiej Czekolady Solone Pistacjowe, oraz Gorzka czekolada i kora Macy pistacjowej.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku. Wyłożyć dużą blachę do pieczenia pergaminem.
Masło, brązowy cukier, mąka, wanilia, sól, curry i białko jaja wymieszać w maszynce do gotowania na gładką masę.
Przyklej pergamin z odrobiną ciasta w każdym rogu, a następnie rozłóż pozostałe ciasto równomiernie na prostokąt 14 na 10 cali (grubość 1/8 cala) na pergaminie łopatką. Czekoladę i orzechy rozsypać równomiernie na cieście, a następnie piec do firmy i złocisto-brązowy, 18 do 20 protokół.
Przenieść, jeszcze na pergaminie, do stelaża do całkowitego ostygnięcia.
Wyjąć z papieru, rozbijając na kawałki.
Chipsy można przygotować 1 dzień wcześniej i przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.