Pistacjowo-chrupiąca Sola Petrale z sałatką grejpfrut-awokado

Pistacjowo-chrupiąca Sola Petrale z sałatką grejpfrut-awokado
Pistacjowo-crusted Petrale Sole z grejpfrutem - sałatka z awokado jest pescatarian przepis z 3 porcjami. To danie główne ma 620 kalorii, 30g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Na 5,72 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z SF Gate ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ocet winny, ryby, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Phyllo-crusted Petrale Sole, Panko Crusted Petrale Sole z bazylią, czosnkiem i pomarańczą, oraz Petrale Sole Rolls Z Puree Z Kalafiora.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia45
Magazyn