Pisco Sour
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Pisco Sour. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz syrop cukrowy, białko jaja, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pisco Sour, Pisco Sour, oraz Pisco Sour Ojca dana dla podobnych receptur.
Instrukcje
W shakerze koktajlowym wypełnionym lodem połącz białko jaja, Pisco, syrop cukrowy i sok z cytryny. Przykryj, energicznie wstrząsaj przez 15 sekund i przelej do szklanki koktajlowej o pojemności 6 uncji. Na wierzchu kilka kropel bittersów.
·W tym przepisie każde chilijskie Pisco zrobi, ale należy pamiętać, że chilijskie i peruwiańskie Pisco nie są wymienne. Chilijskie Pisco jest słodsze i ma nieco niższy dowód. Jeśli więc używasz peruwiańskich rzeczy, odpowiednio dostosuj ilość soku z cytryny i syropu cukrowego. Oba rodzaje są dostępne w wielu dobrych sklepach monopolowych.* Chilijskie Bittersy Amargo są praktycznie niemożliwe do kupienia w USA, ale łatwe do znalezienia Bittersy Angostura stanowią akceptowalny substytut. Jednak ponieważ, jak mówi Ryan McGrale, są one "ostrzejsze i bardziej pikantne, przejdź trochę lżejsze na bitters, jeśli używasz Angostury."