Pisanki z pianki to bezmleczne hor d ' oeuvre. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 521 kalorii, 11g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 36. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, jajko, syrop kukurydziany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest idealny do Wielkanoc. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj pisanki z pianki, Domowe Pisanki Z Pianki, oraz Wielkanocne Pisanki Trufle dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozłóż 7 szklanek mąki w każdej z trzech 13-in. x 9-po. Patelnie i 4 szklanki mąki w 9-in. kwadratowa patelnia. Dokładnie umyć jajko w łagodnym roztworze wybielacza (1 łyżeczka wybielacza chlorowego do 1 qt. ciepła woda); sucha. Wciśnij umyte jajko do połowy mąki, aby stworzyć wrażenie. Powt. 35 razy; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
W małej misce posypać żelatynę zimną wodą; odstawić. W dużym rondlu połącz cukier, 1/2 szklanki syropu kukurydzianego i gorącą wodę. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając, aż termometr cukierki czyta 238° (Soft-ball etap).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Rożek Cukru Lodowego
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Dodaj zastrzeżoną żelatynę, 1 łyżka stołowa na raz, bijąc na dużej prędkości, aż cukierki są grube i ostygnie do letniego, o 10 protokół. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Miód Cytrusowy
Rożek Cukru Lodowego
6
Łyżka letniej mieszaniny żelatyny w zagłębieniach jaj; pył z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
7
Odstawić na 3-4 godziny lub do zestawu.
8
Usuń nadmiar mąki z jaj ptasich. Zanurz każdy w czekoladowej powłoce cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
9
Umieść płaską stronę w dół na woskowanym papierze.
10
Odstawić do Ustawienia.
11
Wlać białą powłokę cukierków do wytrzymałej, zamykanej plastikowej torby; Wytnij otwór w jednym rogu.