Piquillo - Pepper Num Pangs
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Piquillo-Pepper num Pangs. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.59 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. Jeśli masz SOS sriracha, masło, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Piquillo - Pepper Num Pangs, Karczoch & Pieprz Piquillo Pannekoeken, oraz Sardela i pieprz Piquillo Bruschetta.
Instrukcje
W średniej misce wrzucić marchewkę z octem i cukrem.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę; od czasu do czasu mieszać.
W maszynce połączyć bazylia, anchois, sok z limonki, sos rybny, pokruszony czerwony pieprz i posiekany czosnek i przetworzyć na pastę. Po włączeniu maszyny powoli wlewamy oliwę z oliwek i puree, aż do wymieszania. Doprawić solą i pieprzem.
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 30 minut.
Pokrojone boki bagietek rozłożyć masłem. Toast 3 cale od upału. Opiekane boki pocierać ząbkiem czosnku; rozprowadzić z majonezem.
Mżawka z Sriracha. Ułóż ogórek, marchew i paprykę piquillo na spodach i udekoruj kolendrą.
Rozłóż blaty z pesto i zamknij kanapki.
Przeciąć na pół i podawać.