Pinot-filet z łososia

Pinot-filet z łososia
Pinot-deska filet z łososia jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz do 6 gałązek rozmarynu, łososia, gewürztraminera i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Grillowany Filet Z Łososia Z Deski Cedrowej, Deska do grillowania łosoś, oraz Deska Cedrowa Łosoś dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyciągnij kukurydzę, ale nie usuwaj. Wyrzucić jedwab kukurydziany. Wypchnij łuski z powrotem na miejsce. W 8-do 10-quart patelni, połączyć Gewrztraminer i 1 galon wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj kukurydzę i ustaw talerz na wierzchu uszu, aby zanurzyć się. Kukurydzę moczyć co najmniej 4 godziny w temperaturze pokojowej lub do 1 dnia w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
W pojemniku po prostu szeroki i wystarczająco długi, aby pomieścić deskę (zlew, patelnia lub ciężki plastikowy worek na żywność), połączyć 2 części wody i 1 część Pinot Noir. Spłukać deskę; zanurzyć w mieszance Pinot Noir Na co najmniej 1 godzinę lub do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot NoirPinot Noir
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Około 30 minut przed gotowaniem zanurz rybę w mieszaninie czerwonego wina z deską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
W innym pojemniku namoczyć zrębki drzewne w 2 do 3 szklankach mieszanki czerwonego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
6
Przygotuj grilla do pośredniego gotowania. Jeśli używasz brykietów węglowych, kopiec i zapalić 60 brykietów na ognisku grilla (20 do 22 w. szeroki) z pokrywą; otwory wentylacyjne otwarte. Gdy brykiety są usiane szarym popiołem, w ciągu 15 do 25 minut popychaj równe ilości na przeciwległe strony ogniska.
7
Dodaj 5 więcej brykietów do każdego Kopca węgli (10 węgli).
8
W przypadku korzystania z grilla gazowego, musi on być wyposażony w sterowanie do regulacji ciepła w środku grilla. Aby podgrzać grilla, przykryć i włączyć wysoko na około 10 minut. Wyłączyć ciepło w środku grilla, ale pozostawić ciepło po przeciwnych stronach na wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Spuścić zrębki drzewne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
10
Posyp je gorącymi węglami. Lub, jeśli używasz grilla gazowego, włóż wióry do pojemnika na dym lub patelni foliowej bezpośrednio na ciepło w kącie, gdy grill się nagrzewa. Podnieś rybę i deskę z cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Połóż rybę na desce, skórkę do dołu, a wierzch po 3 gałązki rozmarynu, majeranku i tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
12
Umieścić grill na miejscu. Ustaw deskę i rybę na grillu między węglami lub ciepłem gazowym. Przykryj grilla, otwarte otwory wentylacyjne i gotuj 10 minut. (Jeśli deski chars, squirt lub mop ciemne obszary z wodą.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
13
Odcedzić kukurydzę i położyć na grillu bezpośrednio na ogniu; przykryć grilla. Obróć kukurydzę, jak łuski przypalają, i gotuj ryby, aż będzie ledwo nieprzezroczysta, ale wilgotna w środku najgrubszej części (wycięte do testu), 15 do 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
14
Przenieś kukurydzę i deskę z rybą na stół. Zastąp wypalone zioła świeżymi i udekoruj rybę cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
15
Pokrój rybę na kawałki i podnieś łopatką. Ściągnij kukurydzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
16
Dodaj sól, pieprz i cytrynę do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Winnica Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn