Pilaw Z Ryżu Grzybowego
Pilaw z ryżu grzybowego to hor d ' oeuvre, który serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 3G tłuszczu i w sumie 210 kalorii. Za 71 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, granulek bulionu z kurczaka, zielonej cebuli i grzybów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowite spoonacular wynik 32%. Podobne przepisy to Pilaw Z Ryżu Grzybowego, Pilaw Z Ryżu Grzybowego, oraz Łatwy Pilaw Ryżowy Z Grzybami.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj wodę i bulion. Dodaj ryż.
Zdejmij z ognia; przykryj i odstaw na 5 minut.
W międzyczasie na patelni podsmaż pieczarki i cebulę na maśle i winie, aż grzyby zmiękną i wchłonie płyn, około 6 minut. Puch ryż widelcem; wymieszać z mieszanką grzybów.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Masia de la Luz Cava Brut. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.