Pilaw ryżowy z fetą i koperkiem
Pilaw ryżowy z Fetanem i koperkiem wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Udaj się do sklepu i odbierz fetę, koperek, pilaw ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pilaf Ryżowy Koperkowy, Ryżowy Pilaw Z Migdałami I Koperkiem Przepis, oraz Grecki ryż cytrynowo-koperkowy z fetą (kuchenka ryżowa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować pilaw ryżowy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Przed podaniem wymieszać z fetą i koperkiem.