Pilaw ryżowy Basmati z Prosciutto, fasolą Garbanzo i Orzo

Pilaw ryżowy Basmati z Prosciutto, fasolą Garbanzo i Orzo
Pilaw ryżowy Basmati z Prosciutto, fasolą Garbanzo i Orzo to bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 12g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka koszernej soli i świeżo popękanego pieprzu, pokrojona w kostkę marchew, liść laurowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ryż Basmati z nasionami lnu i fasolą Garbanzo, Orzo z prażoną fasolą Garbanzo, oraz Pilaw ryżowy Basmati z morelami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić olej do średnio wysokiego ciepła w średnim, ciężkim dnie garnka z ściśle przylegającą pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać prosciutto i chrupiące, aż będzie lekko złoty i tłuszcz renders, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
3
Dodać marchew, papryka i cebula i gotować, aż zmiękną, o 3 protokół. Wymieszać z orzo i ryżem. Tosty, aż ziarna będą równomiernie pokryte olejem, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
Groszek Goya®Groszek Goya®
Cienki-Cienki-
4
Wlać bulion i sok z cytryny do tego samego garnka. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać garbanzos i liść laurowy i mieszać do połączenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż orzo i ryż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
Groszek Goya®Groszek Goya®
6
Wyjąć z ognia po całkowitym wchłonięciu cieczy, 12 do 15 minut.
7
Pozostaw pilaw, przykryty, przez 5 pełnych minut. Puch z dwoma widelcami, usunąć liść laurowy i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać szalotki i służyć ozdobione liśćmi bazylii i mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn