Pilaf z ryżem i czarną fasolą
Pilaw z ryżem i czarną fasolą to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 283 kalorie, 13g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jeśli masz bulion warzywny, grubo zmielony pieprz, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pilaw Ryżowy Z Czarnej Fasoli, Wegańskie Herbed czarny ryż, Czarna soczewica, i czarny Quinoa Pilaf salaterki z jeżyn, oraz Southwest Brown Rice Pilaf with Black-Eyed Peas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać seler i cebulę; gotować 4 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać ryż i 6 kolejnych składników, delikatnie wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Dodać sok z limonki i delikatnie wymieszać.
Przed podaniem posypać serem.