Pilaf Z Dzikiego Ryżu
Pilaw z dzikiego ryżu to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.62 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz śnieżny groszek, marchewkę, rzodkiewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest spektakularne. Spróbuj Pilaf Z Dzikiego Ryżu, Pilaf Z Dzikiego Ryżu, oraz Pilaf Z Dzikiego Ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu; dodać 2 łyżeczki oliwy z oliwek.
Dodaj paprykę, marchew, i czerwona cebula; gotować 2 protokół. Ryż w mikrofalówce 5 minut; przenieść do miski.
Dodać groszek, rzodkiewkę, 1 łyżkę świeżego soku z limonki i 1 łyżkę przyprawionego octu ryżowego do ryżu; doprawić solą i pieprzem.
Fab tip: spraw, aby ryż wyglądał jak pięciogwiazdkowa taryfa, kształtując go w timbale. Użyj czystej puszki z tuńczykiem lub głębokiego, okrągłego kutra do ciastek pokrytego sprayem do gotowania, aby zapakować 1 szklankę mieszanki ryżu. Odwróć to na talerz i voil!