Pilaf ryżowy Sarah
Pilaw ryżowy Sary może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 220 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 364 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, makaron orzo, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Pilaw Ryżowy Z Orzechów Sosny (Piñon Rice Pilaf), Sarah Bernhardt (Sarah Bernhardt-Kager) (Duńska), oraz Pilaw ryżowy warzywny w kuchence ryżowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w pokrywce patelni na średnim ogniu. Ugotować i wymieszać makaron orzo na złoty kolor. Wmieszaj cebulę i gotuj, aż cebula stanie się przezroczysta, następnie dodaj czosnek i gotuj przez 1 minutę.
Wymieszać z ryżem i rosołem z kurczaka. Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 20 do 25 minut.
Wyjąć z ognia i odstawić na 5 minut, a następnie puch widelcem.