Pilaf Ryżowy Migdałowy

Pilaf Ryżowy Migdałowy
Pilaw z ryżu migdałowego wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Na 79 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, sól, ryż mahatma i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Pilaf Ryżowy Migdałowy, Pilaf Ryżowy Migdałowy, oraz Pilaf Ryżowy Migdałowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z ryżem i gotować, stale mieszając, 5 minut lub aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta i ryż jest miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Groszek Goya®Groszek Goya®
3
Wyjąć z ognia i odstawić 5 minut. Ryż puszysty widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
4
Wymieszaj migdały i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn