Pikantny Tatar z tuńczyka to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 584 kalorie, 39g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tuńczyka klasy sushi, olej z orzeszków ziemnych, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pikantny Tatar Z Tuńczyka, Pikantny, Chrupiący Tatar Z Tuńczyka, oraz Pikantny Tatar Z Tuńczyka W Sezamowych Rożkach Miso dla podobnych receptur.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.