Przepis na Tangy Lamb Tagine można przygotować w około 8 godzin i 40 minut . Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 2,59 USD za porcję. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis zawiera 439 kalorii , 38 g białka i 20 g tłuszczu na porcję. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką migdały, mielony cynamon, imbir i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 77% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Podobne przepisy to Pieczeń jagnięca z pikantnym sosem jagnięcym , Tagine jagnięce i Tagine jagnięce .
Instrukcje
1
Posyp jagnięcinę solą i pieprzem. W holenderskim piekarniku podsmaż mięso partiami na 2 łyżkach oleju. Używając łyżki cedzakowej, przenieś do 4- lub 5-qt. powolna kuchenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Groch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby Umożliwić
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Na tej samej patelni podsmaż marchewkę, cebulę, czosnek i skórkę cytrynową na pozostałym oleju, aż będą chrupiące.