Pikantny Stek Z Papryką
Pikantny stek z papryką jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 1505 kalorii, 83g białka, oraz 108 g tłuszczu. Na 5,32 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 20 fanów. Sprawdza się jako danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz pokrojoną wołowinę, paprykę, sos hoisin i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Pikantny Stek Z Papryką, Pikantny Stek Z Papryką, oraz Pikantny Stek Z Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła wok lub 12-calowa patelnia na dużym ogniu.
Dodaj olej; obróć wok, aby pokryć stronę.
Dodać wołowinę do woka; Stir-smażyć około 2 protokół lub do brązowego.
Dodać paprykę i cebulę; smażyć około 1 minuty lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie. Wymieszać w sosie hoisin; gotować i mieszać o 30 sekund lub aż gorące.