Pikantny Sos Tatarski

Pikantny Sos Tatarski
Pikantny sos tatarski to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie SOS. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, claussen pikle relish, prawdziwy majonez mayo, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantny Sos Tatarski, Słodki i pikantny sos tatarski, oraz Kanapki z halibuta z pikantnym sosem tatarskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki aż do dobrze wymieszane; przykryć.
2
Przechowywać w lodówce kilka godzin lub na noc.
3
Resztki sosu przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn