Pikantny pomidorowy gulasz z soczewicy jest bezglutenowe i wegańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 202 kalorie, 7G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soku pomidorowego, cebuli, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pikantny Gulasz Z Etiopskiej Czerwonej Soczewicy, South Indian Pikantny Gulasz Z Soczewicy, oraz Wolnowarowy gulasz z soczewicy i pikantnej kiełbasy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym garnku do zupy na średnim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Twój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać cebulę przez i tym pieprzu. Gotować i mieszać, 3 protokół, lub do pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3
Dodać pozostałe składniki i doprowadzić do wrzenia.Zmniejsz ciepło, aby gotować na wolnym ogniu. Dusić 30 do 35 minut, lub aż soczewica i ziemniaki są miękkie.Doprawić do smaku solą.