Pikantny pomidorowy Gulasz wieprzowy jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liść laurowy, sól koszerna i pieprz, liście pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantny gulasz wieprzowy z kluskami ziemniaczanymi, Pikantny i słodki Gulasz wieprzowy z Ancho Chiles, oraz Pikantne wieprzowina & Spaghetti w sosie pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyreguluj stojak piekarnika do dolnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 107°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Masło rozgrzać w małym rondlu na średnim ogniu, aż się rozpuści.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będą miękkie i dopiero zaczynają brązowieć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
5
Zdjąć z ognia.
6
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na dużym ogniu, aż się połysk. Ze wszystkich stron podsmażamy kostki wieprzowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
7
Wyjąć wieprzowinę z holenderskiego pieca i dodać białe wino. Obniżyć ciepło do średnio-niskiego i gotować przez 1 minutę, skrobanie wszystkie rumiane kawałki z drewnianą łyżką lub sztywną łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Włożyć cebulę i wieprzowinę do pieca holenderskiego, dodać pomidory, wywar z kurczaka, liść laurowy, kolendrę, oregano, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i przenieść do piekarnika. Gotować, aż wieprzowina będzie całkowicie miękka, około 3 godzin. Alternatywnie, przenieść mieszaninę do wolnej kuchenki i gotować na małym ogniu przez 6 do 8 godzin (patrz uwaga powyżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Słonina Wieprzowa
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjąć z piekarnika. Ustaw holenderski piekarnik na kuchence na średnim ogniu (jeśli używasz powolnej kuchenki, przenieś zawartość do holenderskiego piekarnika). Wymieszaj razem skrobię kukurydzianą i zimną wodę w filiżance, aż do całkowitego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Wlać skrobię kukurydzianą do gulaszu i gotować, stale mieszając, aż płyn w gulaszu zgęstnieje, około 5 minut. Połowę pietruszki wymieszać do gulaszu, posypać pozostałą pietruszką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych