Pikantny Pomidorowy Gulasz Wieprzowy

Pikantny Pomidorowy Gulasz Wieprzowy
Pikantny pomidorowy Gulasz wieprzowy jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liść laurowy, sól koszerna i pieprz, liście pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantny gulasz wieprzowy z kluskami ziemniaczanymi, Pikantny i słodki Gulasz wieprzowy z Ancho Chiles, oraz Pikantne wieprzowina & Spaghetti w sosie pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do dolnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 107°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Masło rozgrzać w małym rondlu na średnim ogniu, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będą miękkie i dopiero zaczynają brązowieć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Zdjąć z ognia.
6
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na dużym ogniu, aż się połysk. Ze wszystkich stron podsmażamy kostki wieprzowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
7
Wyjąć wieprzowinę z holenderskiego pieca i dodać białe wino. Obniżyć ciepło do średnio-niskiego i gotować przez 1 minutę, skrobanie wszystkie rumiane kawałki z drewnianą łyżką lub sztywną łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Włożyć cebulę i wieprzowinę do pieca holenderskiego, dodać pomidory, wywar z kurczaka, liść laurowy, kolendrę, oregano, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i przenieść do piekarnika. Gotować, aż wieprzowina będzie całkowicie miękka, około 3 godzin. Alternatywnie, przenieść mieszaninę do wolnej kuchenki i gotować na małym ogniu przez 6 do 8 godzin (patrz uwaga powyżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Wyjąć z piekarnika. Ustaw holenderski piekarnik na kuchence na średnim ogniu (jeśli używasz powolnej kuchenki, przenieś zawartość do holenderskiego piekarnika). Wymieszaj razem skrobię kukurydzianą i zimną wodę w filiżance, aż do całkowitego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Wlać skrobię kukurydzianą do gulaszu i gotować, stale mieszając, aż płyn w gulaszu zgęstnieje, około 5 minut. Połowę pietruszki wymieszać do gulaszu, posypać pozostałą pietruszką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn