Pikantny Parmezan Kukurydziany

Pikantny Parmezan Kukurydziany
Pikantna kukurydza parmezan jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jeśli masz parmezan, kliny limonki, prawdziwy majonez mayo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z Kraft Recipes ma 10 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantny Pieczony Kurczak Z Parmezanem, Pikantny Dip Kukurydziany, oraz Pikantna Sałatka Kukurydziana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kukurydzę równomiernie rozprowadzić majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
2
Posypać każdy z 1 łyżką. ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3
Wyciśnij 1 klin limonki na każde ucho kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
Klin WapiennyKlin Wapienny
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn