Pikantny Parmezan Kukurydziany

Pikantny Parmezan Kukurydziany
Pikantna kukurydza parmezan jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jeśli masz parmezan, kliny limonki, prawdziwy majonez mayo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z Kraft Recipes ma 10 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantny Pieczony Kurczak Z Parmezanem, Pikantny Dip Kukurydziany, oraz Pikantna Sałatka Kukurydziana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kukurydzę równomiernie rozprowadzić majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2
Posypać każdy z 1 łyżką. ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3
Wyciśnij 1 klin limonki na każde ucho kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
Klin WapiennyKlin Wapienny
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn