Pikantny Kurczak Pot Pie

Pikantny Kurczak Pot Pie
Pikantny kurczak Pot Pie jest bezmleczne danie główne. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 249 kalorii, 15g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz kurczaka, skórki z ciasta, warzywa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 204°. zmiękczyć ciasto skorupa zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wyjmij 1 skórkę z torebki; rozwiń skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Umieść skórkę w dolnej i górnej części zapiekanki 1-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
W średnim rondlu połącz wszystkie składniki nadzienia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Wlać do zapiekanki wyłożonej skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Wyjmij drugą skórkę z torebki; rozwiń skórkę. Za pomocą małego foremki do ciastek lub ostrego noża wytnij otwory w skorupie. Górna zapiekanka ze skórką; krawędzie uszczelnienia widelcem lub rowkiem, krawędzie przycinania w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Piec w 204°. przez 20 do 30 minut lub do napełniania jest bąbelkowy i skorupa jest złoty brąz. Jeśli to konieczne, po 15-20 minutach pieczenia przykryj Brzeg Skórki paskami folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn