Pikantny Kurczak Lo Mein
Need a dairy free main course? Saucy Chicken Lo Mein może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 500 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.86 za porcję. Mieszanka oleju roślinnego, linguine, imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pancit canton (Alias lo mein lub chow mein), Pikantny Kurczak, oraz Pikantny Kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić i ogrzać.
Połączyć sos sojowy przez pieprz w misce, mieszając trzepaczką; odstawić.
Aby przygotować warzywa, podgrzej olej roślinny w woku na średnim ogniu.
Dodać kiełki, cebula, marchew, i imbir; stir-fry 3 protokół lub do miękkości.
Dodać kurczaka; stir-smażyć 1 minutę lub aż dokładnie ogrzane. Wymieszać w mieszaninie sosu i makaronu; gotować 4 minut, aż makaron jest powlekany, dobrze mieszając.