Pikantny Kurczak Chili
Przepis pikantny kurczak Chili jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 35g białka, oraz 9g tłuszczu. Na $1.8 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pomidory w puszkach, pierś z kurczaka, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantny Kurczak Chili, Pikantny Garnek Garnek Chili Papryka Kurczak, oraz Grillowany kurczak z puszki z pikantnym Chili Rub dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Kurczak gotować na patelni 3 do 5 minut, często mieszając, aż jasnobrązowy.
Wymieszać pomidory i fasolę; zmniejszyć ogień do średnio-niskich. Gotować odkryte 8 do 10 minut, często mieszając, aż kurczak nie jest już różowy w środku.
Każdą porcję posypać serem.