Pikantny Indyk z serem pleśniowym Makaron Penne
Pikantny Indyk z serem pleśniowym Makaron Penne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 598 kalorii, 31g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, chili w proszku, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Penne all ' Arrabbiata {Spicy Penne Pasta} - 50 kobiet w żywności-Ruth Rogers i Rose Gray, Buffalo Chicken Tenders with Blue Cheese Coleslaw Recipe, oraz Wołowina i ser pleśniowy Penne z Pesto.
Instrukcje
Na sucho rub:w małej misce wymieszać suche przyprawy i doprawić indyka. Przykryć folią i włożyć do lodówki na 1 godzinę.
Do beszamelu: w dużym garnku saute na średnim ogniu, dodać masło i olej. Ogrzać, aż masło się rozpuści, a następnie ubić mąkę, aż mieszanina będzie gładka. Powoli dodawać chude mleko z trzepaczką, rozkładając ciała stałe. Po dodaniu całego mleka, lekko dusić przez 10 minut, a następnie ubić w 3/4 szklanki sera pleśniowego i gałki muszkatołowej. Trzymaj się.
Rozgrzej grill lub żeliwną patelnię do wysokości.
Dodaj kawałki indyka i gotuj, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F, lub sok będzie czysty.
Wyjmij z grilla, Wrzuć rozgrzany gorący sos i trzymaj ciepło.
W dużym garnku podgrzać 2 galony wody do wrzenia i dodać 2 łyżki koszernej soli.
Dodaj makaron, i gotować 8 do 10 minut lub aż al dente.
Makaron osuszony wrzucić z sosem beszamelowym z sera pleśniowego, następnie wyjąć z ostrego sosu indyka i wrzucić do makaronu i beszamelu.
Dekoruj pomidorami Roma i pozostałym serem pleśniowym.