Pikantny Indyk Z Karczochami
Pikantny Indyk z karczochami może być dobrym przepisem na poszerzenie pola przepisu na danie główne. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,09 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 15g białka, oraz 23G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką linki do kiełbasy linguica, cebulę, oregano i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 4 godziny i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 66%. Pikantny kurczak z karczochami, Pikantne brokuły i karczochy, oraz Pikantne Hamburgery Z Indyka są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W 5-litrowej powolnej kuchence wymieszaj marchewki, pomidory, serca karczochów, cebulę, oliwki i czosnek, aż się połączą.
Posyp indyka solą i pieprzem do smaku.
Umieść indyka i kiełbasę na wierzchu warzyw w powolnej kuchence.
W średniej misce wymieszaj bulion z kurczaka, koncentrat pomidorowy, Wino i oregano; polej indyka w powolnej kuchence.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4 do 5 godzin.