Pikantny Hummus Z Marchwi
Pikantny Hummus marchewkowy to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 86 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, mielony kminek, przyprawiony miód, marchew i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantny Hummus Z Marchwi, Hummus Marchewkowy, oraz Hummus Marchewkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Marchew ugotować zgodnie z zaleceniami na worku; ostudzić 10 minut.
W robocie kuchennym lub blenderze umieść marchew. Okładka; proces, zatrzymując się od czasu do czasu, aby zeskrobać boki, jeśli to konieczne, aż do jednolitej konsystencji.
Dodać hummus, kminek i płatki pieprzu; proces aż dobrze wymieszane. Łyżka Hummusu do naczynia do serwowania. Okładka; przechowywać w lodówce 1 godzinę do mieszania smaków.
Posypać natką pietruszki.
Podawać z chipsami pita lub warzywami.