Pikantny Gulasz Ze Szpinakiem
Pikantny gulasz szpinakowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 28g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz szpinak, fasola, olej canolan, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pikantny Gulasz Z Ciecierzycy I Szpinaku, Gulasz z ciecierzycy i szpinaku, oraz Gulasz Wołowy Ze Szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej rzepakowy w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i podsmażyć, aż lekko miękkie o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dodaj paprykę, płatki czerwonej papryki i czosnek.
Podsmażyć przez 1 minutę, następnie wymieszać pomidory, białą fasolę i szpinak. (Rezerwy 1 1/2 szklanki fasoli i 1/4 Puchar szpinaku dla rundy 2 Hiszpański dip przepis.) Gotować mieszając co kilka minut, aż do ogrzania przez, o 6 protokół.
Przełożyć do miski i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.