Pikantny gulasz z kurczaka i pierogi (Gotowanie dla 2)

Pikantny gulasz z kurczaka i pierogi (Gotowanie dla 2) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka liści szałwii, zielonej cebuli, liści tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Obfity gulasz z kurczaka z pierogami (Gotowanie dla 2 osób), Pikantny gulasz wołowy z pierogami, oraz Pikantny gulasz wieprzowy z kluskami ziemniaczanymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj mąkę, szałwię, tymianek i pieprz. Stopniowo mieszać bulion z trzepaczką do wymieszania.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Wymieszać z warzywami i kurczakiem; podgrzać do wrzenia.
W małej misce, wymieszać razem Bisquick mix, cebula i cebula w proszku. Mieszaj mleko tylko do zwilżenia. Upuść 6 łyżek na gotujący się gulasz; zmniejsz ogień.
Gotować na wolnym ogniu 10 minut; przykryć i gotować na wolnym ogniu 10 minut dłużej.