Pikantny Gulasz Wołowy Z Warzyw

Pikantny Gulasz Wołowy Z Warzyw
Pikantny gulasz wołowy z warzyw wymaga około 2 godziny i 40 minut od początku do końca. To danie główne ma 278 kalorii, 28g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 1,35 USD za porcję. 158 osób próbowało i polubiło ten przepis. Przynosi ci smak domu. Mieszanka soli, sosu pomidorowego, sosu sałatkowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 95%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pikantny Gulasz Warzywny, Pikantny Gulasz Wołowy, oraz Pikantny Gulasz Wołowy.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku brązowe mięso w sosie sałatkowym na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj kolejne 10 składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-1/2 godziny lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Dodaj ziemniaki, marchewkę, zieloną paprykę i cebulę. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 45 minut lub do miękkości warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Połącz mąkę i zimną wodę, aż będą gładkie; stopniowo mieszaj z gulaszem. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych

Polecane wino: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Gulasz wołowy działa naprawdę dobrze z Shiraz, Cabernet Sauvignon i Malbec. Te pełne czerwone wina są idealnym dodatkiem do obfitego gulaszu wołowego. Możesz spróbować Les Cretes Syrah. Recenzentom podoba się to z oceną 4,2 na 5 gwiazdek i ceną około 33 dolarów za butelkę.
Les Cretes Syrah
Les Cretes Syrah
Rubin z odcieniami granatu. Cienka warstwa prażonych przypraw do nosa z jagodowymi odcieniami. Miękki i zrównoważony na podniebieniu, o dobrym smaku i świeżości.Połącz to wino z pierwszymi daniami, fondue, czerwonym mięsem, dziczyzną, serem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia42
Magazyn