Pikantny Francuski Dressing

Pikantny Francuski Dressing
Przepis Pikantny Francuski Dressing jest gotowy w około 5 minut i jest zdecydowanie niesamowity bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników śródziemnomorskiego jedzenia. Ten przepis służy 24. Ten hor d ' oeuvre ma 47 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Za 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, czosnku lub papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Z łyżką wynik 11%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj T. v. Francuski opatrunek, Francuski Dressing, oraz Francuski Dressing dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W blenderze połącz wszystkie składniki. Przykryj i przetwarzaj, aż się połączą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do dużego słoika lub pojemnika. Przykryj i wstaw do lodówki do podania. (Przechowywać w lodówce do 2 tygodni.)

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Graham Beck Bliss Nectar z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Graham Beck Bliss Nectar
Graham Beck Bliss Nectar
Dla tych, którzy nie lubią suchego, Graham Beck Demi-Sec jest dobrym pretekstem do pobłażania sobie i frywolności. Lekkie drożdżowe aromaty, z nutą toffi, miodu i praliny, ten rozkoszny szampan pobudzi Twoje słodsze zmysły.Mieszanka: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir
TrudnośćNormalny
Gotowe W5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn