Pikantny Fettuccine z Przegrzebkiem

Pikantny Fettuccine z Przegrzebkiem
Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj pikantny fettuccine z przegrzebkami. Jedna porcja zawiera 293 kalorie , 18 g białka i 8 g tłuszczu . Ten przepis przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 2,57 USD za porcję. Mieszanka przegrzebków laurowych, masła, bulionu z kurczaka i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 55% , to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Kremowy fettuccine z przegrzebków i groszku , Kremowy fettuccine z przegrzebków i groszku i Kremowy fettuccine z przegrzebków i groszku .

Instrukcje

1
Ugotuj fettuccine zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą smaż marchewki na oleju przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj groszek, cebulę i czosnek; smaż jeszcze 3 minuty lub do momentu, aż marchewka będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Wyjmij warzywa i trzymaj w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
4
Odcedzić fettuccine i wymieszać z masłem; trzymaj się ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
5
Na patelni połącz wino, wodę, estragon, bulion i cayenne. Doprowadzić do wrzenia; dodaj przegrzebki. Zredukować ciepło; dusić bez przykrycia przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka; wmieszać na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do momentu, aż sos zgęstnieje, a przegrzebki staną się nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj makaron i warzywa; przegrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
8
Posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn