Pikantny Dressing Ranch

Pikantny Dressing Ranch
Need a przystawka bezglutenowa? Pikantny Ranch Dressing może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, pieprz cayenne, pieprz mielony, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pikantny opatrunek Biff ' s Ranch, Pikantny Sos Tomatillo Ranch, oraz Chrupiąca Sałatka z pikantnym sosem Ranczo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czosnek mielić, a następnie dodać 1/2 łyżeczki soli koszernej i zacierać ostrzem noża, aż powstanie pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mięso MieloneMięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Dodaj to do blendera z pozostałymi składnikami. Puree i smak, aby dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wyjąć i umieścić w małej misce i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn