Pikantny Chleb Dyniowy

Pikantny Chleb Dyniowy
Pikantny chleb z dyni może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 166 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 30 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki, mielone ziele angielskie, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pikantny Chleb Dyniowy, Pikantny Chleb Dyniowy, oraz Pikantny Chleb Pełnoziarnisty Dyniowo-Bananowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Połączyć mąkę i następne 7 składników (mąka przez goździki) w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
GoździkiGoździki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W misce wymieszać cukier i 5 kolejnych składników (cukier przez dynię) i dobrze wymieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Łyżka ciasto na 2 (8 x 4-inch) Patelnie Bochenek pokryte sprayem do gotowania, i posypać orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
7
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić bochenki w patelniach 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić bochenki całkowicie; każdy Bochenek pokroić na 12 plastrów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn