Pikantny Chleb Dyniowy
Pikantny chleb z dyni może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 166 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 30 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki, mielone ziele angielskie, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pikantny Chleb Dyniowy, Pikantny Chleb Dyniowy, oraz Pikantny Chleb Pełnoziarnisty Dyniowo-Bananowy.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Połączyć mąkę i następne 7 składników (mąka przez goździki) w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
W misce wymieszać cukier i 5 kolejnych składników (cukier przez dynię) i dobrze wymieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotnego.
Łyżka ciasto na 2 (8 x 4-inch) Patelnie Bochenek pokryte sprayem do gotowania, i posypać orzechami włoskimi.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić bochenki w patelniach 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić bochenki całkowicie; każdy Bochenek pokroić na 12 plastrów.