Pikantny chicken & veg stir-fry
Pikantny chicken & veg stir-fry jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 412 kalorii, 54g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 49 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz chilli, saszetkę smażyć sos ostrygowy, dymkę i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 93%. Spróbuj Pikantny Kurczak Stir-Fry, Pikantny Kurczak Stir-Fry, oraz Pikantne nerkowca kurczaka Stir-fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić patelnię osolonej wody do wrzenia, gotować zielone warzywa tylko przez 2 minuty, a następnie odcedzić.
Rozgrzać olej na dużej patelni lub woku, a następnie smażyć plastry kurczaka przez 4 minuty, aż prawie się ugotują.
Dodaj odsączone zielone warzywa, chili, sos stir-fry i sos sojowy. Smażyć krótko, aby wszystko rozgrzać i zakończyć gotowanie kurczaka.
Wymieszać z nerkowcami i dymką, a następnie podawać.