Pikantny Chard Szwajcarski

Pikantny Chard Szwajcarski
Jeśli 2,76 zł za porcję spada w budżecie, ostra Szwajcarska Chard może być super bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 3. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz plusk wina, oliwy z oliwek, płatki pieprzu, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pikantny Szwajcarski Chard & Beans, Pikantna zupa z soczewicy i boczku szwajcarskiego, oraz Faszerowana papryka z pikantną śmietaną Szwajcarską dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na dużym ogniu, dodać olej, płatki czerwonej papryki i czosnek i tost czosnek na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj chard i wrzucić szybko. Wymieszaj z odrobiną białego wina. Gotować i wrzucić, aż płyn odparuje i chard zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3
Dodać cukier, doprawić solą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia18
Magazyn