Pikantny Chard Szwajcarski
Jeśli 2,76 zł za porcję spada w budżecie, ostra Szwajcarska Chard może być super bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 3. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz plusk wina, oliwy z oliwek, płatki pieprzu, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pikantny Szwajcarski Chard & Beans, Pikantna zupa z soczewicy i boczku szwajcarskiego, oraz Faszerowana papryka z pikantną śmietaną Szwajcarską dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni na dużym ogniu, dodać olej, płatki czerwonej papryki i czosnek i tost czosnek na złoty kolor.
Dodaj chard i wrzucić szybko. Wymieszaj z odrobiną białego wina. Gotować i wrzucić, aż płyn odparuje i chard zwiędnie.
Dodać cukier, doprawić solą i podawać.