Pikantny budyń z musztardowych zieleni i grzybów

Pikantny budyń z musztardowych zieleni i grzybów
Ten przepis służy 12. Jeśli 26 centów za porcję spada w budżecie, słony krem Tymbales musztardy zieleni i grzybów może być wielki bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką śmietanę, ser ricotta, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, oraz Pikantny Krem Kukurydziany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. rozpuść masło na średnim ogniu i dodaj musztardowe zielone szyfonady, pokrojone w kostkę grzyby i mielony czosnek. Gotować, aż warzywa są ledwo zwiędłe i czosnek jest pachnące. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Na patelni z sosem umieścić mleko i śmietanę. Przynieś na wolnym ogniu. Pęcherzyki powinny po prostu zacząć tworzyć wzdłuż krawędzi, ale nie gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj ricottę i ubijaj ją, aż dobrze się włączy. Wyłączyć ogrzewanie i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Jajka i żółtko ubić w średniej misce. Podczas ubijania dodać ½ szklanki lub tak gorącej mieszanki śmietany do temperowania jaj. Następnie dodaj resztę (nalewając sitko a, jeśli lubisz bardzo jedwabistą konsystencję)do mieszanki i dobrze ubijaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać zieleninę i mieszaninę grzybów i wymieszać.Posmaruj puszkę na muffinki standardowego rozmiaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
6
Wlać mieszaninę do patelni dzieląc ją równomiernie między każdą komorę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Umieść puszkę na większej patelni i umieść dwie patelnie razem w piekarniku. Za pomocą dzbanka wlej ciepłą wodę do miski do pieczenia, aż poziom zbliży się do połowy boków puszki muffin, tworząc bain marie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Piec około 45 minut, aż ledwo ustawić. Jeśli wierzchołki zaczną zbytnio brązowieć, przykryj go luźno folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Umieść je, przykryte lodówką na kilka godzin (najlepiej na noc). aby
11
Podawać: po przygotowaniu do talerza doprowadzić je do temperatury pokojowej i ostrożnie odwrócić puszkę. Może być konieczne delikatne dotknięcie dna, aby zwolnić timbales.
12
Podawać w temperaturze pokojowej. Często łączę to z duszonym żeberkiem
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn