Pikantny budyń z musztardowych zieleni i grzybów
Ten przepis służy 12. Jeśli 26 centów za porcję spada w budżecie, słony krem Tymbales musztardy zieleni i grzybów może być wielki bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką śmietanę, ser ricotta, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, oraz Pikantny Krem Kukurydziany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. rozpuść masło na średnim ogniu i dodaj musztardowe zielone szyfonady, pokrojone w kostkę grzyby i mielony czosnek. Gotować, aż warzywa są ledwo zwiędłe i czosnek jest pachnące. Odstawić.
Na patelni z sosem umieścić mleko i śmietanę. Przynieś na wolnym ogniu. Pęcherzyki powinny po prostu zacząć tworzyć wzdłuż krawędzi, ale nie gotować.
Dodaj ricottę i ubijaj ją, aż dobrze się włączy. Wyłączyć ogrzewanie i odstawić na bok.
Jajka i żółtko ubić w średniej misce. Podczas ubijania dodać ½ szklanki lub tak gorącej mieszanki śmietany do temperowania jaj. Następnie dodaj resztę (nalewając sitko a, jeśli lubisz bardzo jedwabistą konsystencję)do mieszanki i dobrze ubijaj.
Dodać zieleninę i mieszaninę grzybów i wymieszać.Posmaruj puszkę na muffinki standardowego rozmiaru.
Wlać mieszaninę do patelni dzieląc ją równomiernie między każdą komorę.
Umieść puszkę na większej patelni i umieść dwie patelnie razem w piekarniku. Za pomocą dzbanka wlej ciepłą wodę do miski do pieczenia, aż poziom zbliży się do połowy boków puszki muffin, tworząc bain marie.
Piec około 45 minut, aż ledwo ustawić. Jeśli wierzchołki zaczną zbytnio brązowieć, przykryj go luźno folią aluminiową.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Umieść je, przykryte lodówką na kilka godzin (najlepiej na noc). aby
Podawać: po przygotowaniu do talerza doprowadzić je do temperatury pokojowej i ostrożnie odwrócić puszkę. Może być konieczne delikatne dotknięcie dna, aby zwolnić timbales.
Podawać w temperaturze pokojowej. Często łączę to z duszonym żeberkiem