Pikantny Bok Choy Slaw
Pikantny Bok Choy Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 69 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo popękany pieprz, marchew, bok choy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Marchew i Bok Choy Slaw & 13 Slaw s.
Instrukcje
Umieść rozdrobnione bok choy, ogórek, marchew, i papryka wiśniowa do dużej salaterki.
Umieść paprykę Jalapeno w misce roboczej robota kuchennego, a następnie wlać ocet jabłkowy, musztardę brązową, sos sojowy i syrop z agawy. Pulsuj kilka razy, a następnie przetwarzaj przez kilka sekund, aby połączyć.
Wlać sos na warzywa i wrzucić. Przechowywać w lodówce od 1 godziny do nocy. Przed podaniem posypać prażonym imbirem i czarnym pieprzem; wrzucić ponownie do podania.