Pikantny Bakłażan Szkliwiony Hoisin
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Pikantny hoisin glazurowany bakłażan może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 3G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 76 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sos hoisin, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantny Bakłażan Szkliwiony Hoisin, Pikantna Hoisin-glazurowana cukinia, oraz Pikantny Hoisin i sezam glazurowany kukurydza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać imbir, czosnek i czerwone płatki chili i gotować do miękkości, 3 do 4 protokół.
Zdjąć z ognia i ubić w hoisin, ocet i sos sojowy, aż połączone, a następnie odcedzić, zastrzegając SOS.
Plastry bakłażana z obu stron posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem.
Umieść plastry na grillu i grilluj, aż złoty kolor będzie brązowy i lekko zwęglony, 4 do 5 minut.
Pędzel z niektórych glazury, odwrócić i kontynuować grillowanie tylko do gotowane przez, szczotkowanie z większą ilością glazury, 3 do 4 minut dłużej.
Zdjąć z grilla i posmarować pozostałą glazurą.
Przełożyć na talerz i posypać kolendrą.